Rusia avertizează că ar putea reduce livrările de gaze destinate Ucrainei

Rusia ar putea reduce livrările de gaze destinate Ucrainei dacă Administraţia de la Kiev nu va face plăţi în avans pentru luna iunie, avertizează ministrul rus al Energiei, Aleksandr Novak, citat de AFP.

130 afișări
Imaginea articolului Rusia avertizează că ar putea reduce livrările de gaze destinate Ucrainei

Rusia avertizează că ar putea reduce livrările de gaze destinate Ucrainei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Până pe 31 mai, vor putea plăti în avans. Dacă factura pentru luna iunie nu va fi plătită până pe 31 mai, Gazprom va avea dreptul de a reduce livrările de gaze destinate Ucrainei", a spus Novak după întrevederea pe care a avut-o cu ministrul ucrainean al Energiei, Iuri Prodan, şi cu Gunther Oettinger, comisarul UE pentru Energie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici