Rusia confiscă activele companiilor provenind din ţările neprietenoase

Preşedinte al Dumei de Stat din Rusia cere confiscarea companiilor din ţările neprietenoase.

4953 afișări
Imaginea articolului Rusia confiscă activele companiilor provenind din ţările neprietenoase

Rusia confiscă activele companiilor provenind din ţările neprietenoase

Rusia confiscă activele companiilor din ţări ostile, ca răspuns la propunerea preşedintelui american Joe Biden de a transfera activele îngheţate oligarhilor ruşi în Ucraina.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Dumei, camera inferioară a Parlamentului de la Moscova, Viacheslav Volodin.

Oficialul susţine că vilele şi megayacht-urile oligarhilor nu au contribuit la dezvoltarea Rusiei, dar Occidentul este angajat într-un „furt”.

„Este corect să luăm măsuri în oglindă faţă de companiile din Rusia ai căror proprietari provin din ţări ostile, unde au fost luate aceste măsuri: bunurile lor să fie confiscate”, a scris Volodin pe canalul său de Telegram.

Măsura ar putea să nu aibă efectul scontat, în condiţiile în care companiile occidetale au plecat de mult din Rusia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici