S-a redeschis platforma IMM INVEST. Prima încercare de lansare din 17 aprilie a eşuat

  • Pogramul guvernamental care ajută firmele aflate în dificultate s-a lansat marţi, 29 aprilie
  • Platforma a mai avut o încercare de lansare pe 17 aprilie, dar a eşuat
  • Companiile pot obţine credite cu garanţii de până la 90 % acordate de stat
2611 afișări
Imaginea articolului S-a redeschis platforma IMM INVEST. Prima încercare de lansare din 17 aprilie a eşuat

S-a redeschis platforma IMM INVEST, după ce prima încercare de lansare din 17 aprilie a eşuat

Programul de creditare IMM INVEST, platformă de ajutor pentru IMM-uri s-a lansat marţi, 28 aprilie, după ce prima încercare de lansare din 17 aprilie a eşuat. Site-ul a fost de data aceasta funcţional de la ora 9:00, fără să se blocheze.

Pe prima pagină a platformei sunt prezentate principalele date despre program, alături de un citat al ministrului de finanţe.

„IMM Invest este cel mai mare program de sprijinire al IMM-urilor din ultimii 30 de ani”, a declarat Florin Cîţu.

Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a te înscrie este să îţi faci cont pe platformă, după care poţi să parcurgi un ghid de 13 pagini, disponibil pe site-ul imminvest.ro.

Platforma pune la dispoziţie o serie de întrebări şi răspunsuri pentru cei care au nevoie de ajutor suplimentar.

IMM Invest oferă posibilitatea companiilor de a obţine credite de până la 5 milioane de lei de la bănci, cu o garanţie de la stat de până la 90 %.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici