Salonul Auto de la Geneva a fost anulat din cauza epidemiei COVID-19

Salonul Auto de la Geneva nu va avea loc anul acesta din cauza epidemiei de coronavirus, informează La Repubblica. Decizia a fost luată după ce Consiliul Federal elveţian a cerut anularea tuturor evenimentelor la care ar urma să participe mai mult de o mie de persoane.

609 afișări
Imaginea articolului Salonul Auto de la Geneva a fost anulat din cauza epidemiei COVID-19

Guvernul elveţian a suspendat aceste evenimente, publice sau private, până pe 15 martie. „Evenimentele de amploare care implică peste o mie de persoane trebuie evitate”, a anunţat Guvernul. Salonul Auto de la Geneva era programat pentru perioada 5-15 martie şi ar fi urmat să primească între 500.000 şi 600.000 de vizitatori.

Elveţia a înregistrat până în prezent nouă cazuri de infecţie cu coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
salon,
auto,
geneva

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici