Samsung a fixat data de lansare pentru smartphone-ul Galaxy Note 9. Va exista şi o nouă variantă de culoare

Samsung a fixat data de lansare Galaxy Note 9, cel mai avansat smartphone al companiei sud-coreene urmând să aibă parte de un eveniment Samsung Unpacked dedicat, pentru care au fost trimise deja invitaţii.

1755 afișări
Imaginea articolului Samsung a fixat data de lansare pentru smartphone-ul Galaxy Note 9. Va exista şi o nouă variantă de culoare

Samsung confirmă data de lansare a smartphone-ului Galaxy Note 9. Va exista şi o nouă variantă de culoare

Însoţit de un prim teaser video, anunţul fixează data de lansare oficială pentru 9 august 2018, confirmând zvonuri circulate anterior.

Fără loc de interpretări, clipul surprinde de aproape noua versiune a accesoriului S Pen, cea mai distinctivă trăsătură a seriei Galaxy Note.

Chiar dacă este generat pe calculator, teaserul video surprinde cu nuanţa unică de auriu a accesoriului S Pen, despre care putem presupune că a fost preluată şi pentru telefonul propriuzis.

Potrivi informaţiilor adunate până acum, Samsung a pregătit pentru lansarea Galaxy Note9 un design în nuanţe de auriu şi albastru, care cu siguranţă va atrage multe priviri. Noul design de carcasă vine şi cu un scut din sticlă aplicat ecranului OLED, mai subţire cu 0.5 mm decât la predecesorul Note8. Măsura ar avea rolul de îmbunătăţi aspectul şi confortul în utilizare, Galaxy Note 9 devenind astfel mai subţire şi mai uşor.

Ecranul de 6.38” ar urma să folosească rezoluţia 2960x1440 pixeli, însă unele surse vorbesc chiar despre saltul la rezoluţie 4K.

Elementul central al configuraţiei va fi cu siguranţă chipsetul Snapdragon 845 (Exynos 9810 în unele regiuni), ajutat cu 6GB memorie RAM. Anumite zvonuri vorbesc chiar despre pregătirea unei ediţii Deluxe cu 8GB memorie RAM şi 512GB spaţiu de stocare, însă aceasta ar putea fi disponibilă în serie limitată.

Lista cu specificaţii Galaxy Note 9 va include cu siguranţă un sistem dual camera performant, echipat cu funcţie de stabilizare optică, efecte bokeh şi funcţie de captură super slow-mo, cu viteză de până la 960 fps. Camera frontală ar putea fi augmentată cu tehnologii avansate de recunoaştere facială şi suport pentru AR emoji, versiunea Samsung pentru celebrele animogi disponibile utilizatorilor iPhone X.

Citeşte articolul complet în Go4it >>>

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici