Samsung a numit un nou preşedinte pentru subsidiara din România

Samsung a numit un nou preşedinte pentru subsidiara din România, Jeongwoo Kim, fost reprezentant al grupului coreean în regiunea baltică, acesta înlocuindu-l pe Young Lak Jung, care a condus Samsung Electronics România în ultimii patru ani, a anunţat compania.

168 afișări
Imaginea articolului Samsung a numit un nou preşedinte pentru subsidiara din România

Samsung a numit un nou preşedinte pentru subsidiara din România (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Jung îşi continuă cariera în Samsung Electronics, ocupând o poziţie globală în cadrul companiei, în Coreea de Sud.

Cu o experienţă de peste 25 de ani în cadrul Samsung, Kim a lucrat de-a lungul anilor în diferite departamente ale companiei, cum ar fi resurse umane, vânzări şi marketing.

În ultimii doi ani, începând cu decembrie 2011, Kim a ocupat funcţia de preşedinte al companiei pentru regiunea baltică.

Anterior, el a coordonat activităţile de marketing ale Samsung la nivel global (în perioada 2008-2011), iar din 2002 până în 2008 a ocupat funcţia de manager Telecom Business, fiind responsabil pentru ţările din estul Europei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici