Samsung a stabilit data lansării Glaxy Note 20, următorul smartphone de ultimă generaţie

  • Samsung urmează să îşi prezinte următorul smartphone vîrf de gamă pe 5 august, iar rapoartele media spun că va fi vorba de Galaxy Note 20, relatează CNBC.
  • Compania sud-coreeană dezvăluie, de obicei, noua versiune a seriei sale Galaxy Note
  • Compania a lansat deja un video promoţional.
471 afișări
Imaginea articolului Samsung a stabilit data lansării Glaxy Note 20, următorul smartphone de ultimă generaţie

Samsung a stabilit data lansării Glaxy Note 20, următorul smartphone de ultimă generaţie

Samsung urmează să îşi prezinte următorul smartphone vîrf de gamă pe 5 august, iar rapoartele media spun că va fi vorba de Galaxy Note 20, relatează CNBC.

Compania sud-coreeană dezvăluie, de obicei, noua versiune a seriei sale Galaxy Note în cadrul evenimentului „Galaxy Unpacked” din august. Ediţia din acest an va fi virtuală, din cauza pandemiei.

Compania a lansat deja un video promoţional.

Un raport media de la începutul acestui an avansa ideea că ar putea fi prezentat un alt smartphone pliabil, numit Galaxy Z Fold 2. Acesta ar fi succesorul lui Galaxy Fold Samsung lansat anul trecut, care a avut probleme tehnice la lansare.

Este un moment dificil pentru producătorii care lansează telefoane, din cauza pandemiei, care a obligat ţările din întreaga lume să dopte restricţii de circulaţie şi a provocat daune economice masive.

Livrările de smartphone-uri la nivel mondial au scăzut cu 11,7% an de an, în primul trimestru al anului 2020, cea mai mare scădere anuală, potrivit IDC. Firma de cercetare de piaţă se aşteaptă ca livrările să scadă cu 11,9% în acest an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
samsung,
lansare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici