Samsung e din nou lider în clasamentul producătorilor de telefoane

  • Samsung a recâştigat prima poziţie în clasamentul producătorilor de telefoane
  • 22% din telefoanele vândute în trimestrul al treilea au fost de la Samsung
  • Huawei, liderul din trimestrul al doilea, a avut 16%
894 afișări
Imaginea articolului Samsung e din nou lider în clasamentul producătorilor de telefoane

Samsung e din nou lider în clasamentul producătorilor de telefoane

Doar 3 luni a durat perioada de glorie pentru Huawei. Samsung a revenit pe primul loc în topul producătorilor de telefoane.

În aprilie, Samsung pierdea primul loc în dauna Huawei. Compania din China era lider cu 21%. A scăzut cu 5 procente în următoarele trei luni şi căderea va continua din cauza sancţiunilor dictate de SUA.

Astfel avem un nou lider după creşterea pe care Samsung a avut-o în Europa şi India. Pe poziţia a treia se află Apple care ar urma să crească în ultima parte a anului odată cu lansarea noilor modele de iPhone 12.

Topul producătorilor de telefoane:

Samsung – 22%

Huawei – 16%

Apple – 12%

Xiaomi – 11%

Alţi producători – 40%

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici