Samsung va lansa Galaxy S IV în Statele Unite. Ce specificaţii va avea terminalul aflat în competiţie cu iPhone

Compania sud-coreeană Samsung va lansa Galaxy S IV pe 14 martie, la New York, mutând pe terenul Apple războiul pentru supremaţie pe piaţa smartphone-urilor.

1259 afișări
Imaginea articolului Samsung va lansa Galaxy S IV în Statele Unite. Ce specificaţii va avea terminalul aflat în competiţie cu iPhone

Samsung va lansa Galaxy S IV în Statele Unite. Ce specificaţii va avea terminalul aflat în competiţie cu iPhone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Decizia a fost luată după ce Samsung a primit multe solicitări de la operatorii de telefonie mobilă din SUA, potrivit CNBC.

Galaxy S IV va intensifica concurenţa pe piaţa din SUA.

Lansarea va fi prima din SUA pentru un model Galaxy în ultimii trei ani, a declarat un purtător de cuvânt, şi vine în contextul unei ofensive publicitare a companiei pe piaţa americană, inclusiv prin ironii la adresa fanilor Apple.

"Am prezentat Galaxy S III la Londra anul trecut, iar de această dată am schimbat locaţia (...), întrucât am fost bombardaţi cu cereri de la operatorii telecom americani pentru prezentarea Galaxy S IV în SUA", a declarat şeful diviziei de dispozitive mobile a Samsung, JK Shin, pentru portalul Edaily.

Noul model Galaxy S va fi echipat cu un ecran cu rezoluţie mai ridicată şi cu cameră mai bună comparativ cu predecesorul, precum şi cu un procesor quad-core mai rapid, potrivit informaţiilor din presă.

Samsung a prezentat primul Galaxy S în 2010 în SUA, urmat de Galaxy S II în Spania în 2011 şi Galaxy S III în Marea Britanie anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici