Samsung va prezenta două noi smartphone-uri, unul din gama S şi unul pliabil

Samsung a anunţat duminică că va prezenta pe 11 februarie următorul său telefon din gama S şi un nou smartphone pliabil în cadrul unui eveniment în San Franscisco, Statele Unite, transmite Reuters.

130 afișări
Imaginea articolului Samsung va prezenta două noi smartphone-uri, unul din gama S şi unul pliabil

Sursa: Profimedia

Anunţul privind noile dispozitive mobile vine în condiţiile în care cel mai mare producător de smartphone-uri din lume încearcă să-şi păstreze poziţia de lider pe piaţa telefoanelor 5G şi pe cea a telefoanelor pliabile, concurenţa încercând să reducă din diferenţă.

„Samsung Electronics va prezenta dispozitive noi, inovatoare, care vor contura următorul deceniu în ceea ce priveşte experienţa pe dispozitive mobile", a arătat compania într-un comunicat.

Într-o imagine de prezentare, Samsung a arătat două telefoane - unul în formă pătrată şi altul cu formă dreptunghiulară.

În octombrie, Samsung a prezentat noul său concept de telefon pliabil care se pliază vertical, asemănător cu modelele cu clapetă mai vechi. Primul telefon pliabil al Samsung, care se pliază la orizontală, a fost lansat în luna septembrie după amânări provocate de probleme la ecran.

Samsung a prezentat în mod tradiţional noi versiuni ale telefoanelor sale înaintea de un congres mondial al industriei care are loc în luna februarie.

Un purtător de cuvânt a Samsung a refuzat să comenteze ce modele vor fi dezvăluite la evenimentul din 11 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici