Scandalul Nissan: Compania ar putea fi amendată cu 22 de milioane de dolari

Comisia pentru Supravegherea Burselor şi Instrumentelor Financiare din Japonia (SESC) va recomanda autorităţii de reglementare financiară să amendeze Nissan Motor Co cu aproape 22 milioane de dolari (2,4 miliarde de yeni), întrucât compania a dat raportări false în situaţia sa financiară.

714 afișări
Imaginea articolului Scandalul Nissan: Compania ar putea fi amendată cu 22 de milioane de dolari

Autoritatea de reglementare financiară din Japonia ar putea amenda Nissan cu 22 milioane de dolari

Fostul preşedinte al Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat la Tokyo, în luna noiembrie a anului trecut, fiind acuzat de nereguli financiare, inclusiv declararea salariului său în minus cu aproximativ 84,71 milioane de dolari (9,1 miliarde de yeni).

Reuters a raportat, în iunie, că Nissan va fi amendată cu până la 4 miliarde de yeni şi că ar putea primi o reducere a amenzii la 2,4 miliarde de yeni, dacă producătorul auto ar depune documentaţa la Comisiei de Securitate şi Supraveghere a Burselor (SESC) înainte de începerea anchetei oficiale.

Amenda ar acoperi o perioadă de patru ani., până în martie 2018.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nissan,
amenda,
ghosn

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici