SCANDALUL Volkswagen: Limbajul codat îngreunează ancheta

Autorităţile care investighează scandalul Volkswagen se luptă să descopere datele ascunse în peste 1.500 de laptopuri şi alte dispozitive şi, cel mai probabil, nu vor avea un raport complet al emisiilor, până la sfârşitul lunii, scrie Bloomberg.

2143 afișări
Imaginea articolului SCANDALUL Volkswagen: Limbajul codat îngreunează ancheta

SCANDALUL Volkswagen: Limbajul codat îngreunează ancheta

Ancheta, care ar fi trebuit să fie finalizată la sfârşitul lunii aprilie, a arătat folosirea a zeci de cuvinte de cod, inclusiv ”software acustic” pentru tehnologia ilicită folosită de Volkswagen pentru a opri controlul poluării când maşina este în mers.

Totuşi, dovezile incomplete şi calculatoarele vechi au dus la rezultate inconcludente pentru a acuza anumiţi angajaţi, în mod individual.

”Suntem în consultări când vine vorba despre clarificarea problemelor diesel. Vom comenta în a doua parte a lunii aprilie”, a anunţat Volkswagen. Aproape toate eforturile Volskwagen, de a-şi reveni din scandalul emisiilor, au durat mai mult decât era anticipat. Compania şi-a amânat inclusiv raportările legate de câştigurile din T1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici