„Se simte că România a lăsat răul în urmă. E un loc în care să faci business“

România stă mai bine decât m-aş fi gândit, se simte un echilibru pozitiv pe care este greu să-l regăseşti în multe alte părţi ale Europei, este clar că răul a rămas în urmă şi că aici e un loc bun pentru business, afirmă Federico Ghiz­zoni, CEO al UniCredit Group, unul dintre cele mai mari conglomerate bancare europene, cu active de 846 de miliarde de euro.

657 afișări
Imaginea articolului „Se simte că România a lăsat răul în urmă. E un loc în care să faci business“

„Se simte că România a lăsat răul în urmă. E un loc în care să faci business“ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

„România este o piaţă importantă pentru noi. Şi nu e retorică goală când spun asta. Avem o viziune pozitivă asupra viitorului, mai ales că banca locală a dovedit că poate reac­ţiona bine şi în vremuri dificile. Este bine plasată pentru noul ciclu de creştere economică”, afirmă bancherul italian care conduce Uni­Credit Group de trei ani şi jumătate.

Ghizzoni, 58 de ani, s-a aflat săptămâna trecută la Bucureşti într-o vizită de 36 de ore - prima de când a preluat postul de CEO al UniCredit Group pe 30 septembrie 2010.

Citeşte mai multe despre atractivitatea mediului de afaceri din România pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici