Şeful Google are probleme de sănătate? Şi-a pierdut vocea şi evită apariţiile publice

Preşedintele Google, Eric Schmidt, a afirmat că directorul general Larry Page şi-a pierdut vocea şi nu va putea apărea în public pentru câteva săptămâni, CEO-ul anunţând ulterior că nu are vreo problemă serioasă.

699 afișări
Imaginea articolului Şeful Google are probleme de sănătate? Şi-a pierdut vocea şi evită apariţiile publice

Şeful Google are probleme de sănătate? Şi-a pierdut vocea şi evită apariţiile publice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Schmidt a afirmat că Page nu poate vorbi în public pentru moment, dar se va afla în continuare la conducerea companiei. Page a transmis un email angajaţilor în care îi anunţă că nu are probleme serioase, transmite Bloomberg.

Printre întâlnirile la care Page nu va participa se numără şi conferinţa cu analiştii privind rezultatele financiare ale Google din trimestrul al doilea, programată pentru luna viitoare.

Anunţul ar putea genera speculaţii privind starea de sănătate a directorului general, în principal din cauza perioadei îndelungate de "tăcere".

Google nu a stabilit încă data conferinţei cu analiştii pentru rezultatele din trimestrul al doilea, însă anul trecut întâlnirea a avut loc la jumătatea lunii iulie.

Contactat de Bloomberg, purtătorul de cuvânt al Google Niki Fenwick a refuzat să comenteze informaţiile.

Acţiunile Google au închis vineri în urcare cu 1,1%, însă sunt în scădere cu 12% de la înceutul anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici