Sindicatele şi conducerea Doosan au stabilit plăţile compensatorii acordate ca urmare a închiderii IMGB

Conducerea Doosan IMGB şi sindicatele din companie au ajuns la un acord privind măsurile compensatorii ce urmează a fi acordate salariaţilor ca urmare a închiderii operaţionale, informează compania.

288 afișări
Imaginea articolului Sindicatele şi conducerea Doosan au stabilit plăţile compensatorii acordate ca urmare a închiderii IMGB

Sindicatele şi conducerea Doosan au stabilit plăţile compensatorii acordate ca urmare a închiderii IMGB

Angajaţii vor beneficia de o sumă fixă în valoare de 20.000 de lei, la care se adaugă salariul de bază pentru o durată de 12 luni. În plus, angajaţii cu o vechime mai mare de 25 de ani în companie vor mai beneficia de 75% din salariul de bază.

În ultimele trei săptămâni, conducerea Doosan IMGB a discutat cu reprezentanţii sindicatelor măsurile compensatorii. Totodată, conducerea companiei i-a asigurat de întregul suport oferit angajaţilor în găsirea unui nou loc de muncă. Urmare a efortului depus până acum în acest sens, compania a primit deja pentru angajaţi multiple oferte din partea altor angajatori în domeniul producţiei, precizează comunicatul..

Salariaţii Doosan IMGB au protestat, marţi, în faţa Guvernului, împotriva deciziei companiei Doosan Heavy Industries de a închide fabrica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
doosan,
sindicate,
acord

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici