Site-ul ANAF, blocat temporar luni, pe fondul aglomeraţiei pentru depunerea Formularului 600

Site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală - www.anaf.ro - a fost blocat, luni, în condiţiile în care 210.000 de contribuabili trebuie să descarce şi să completeze, până la 31 ianuarie, Formularul 600 privind veniturile din activităţi independente, pentru determinarea contribuţiilor sociale.

920 afișări
Imaginea articolului Site-ul ANAF, blocat temporar luni, pe fondul aglomeraţiei pentru depunerea Formularului 600

Site-ul ANAF este blocat temporar, pe fondul aglomeraţiei pentru depunerea Formularului 600

Luni, la orele prânzului, până la 14.00, în încercarea de a accesa www.anaf.ro, utilizatorii au fost întâmpinaţi de un mesaj în limba engleză potrivit căruia serverul are „o eroare internă sau o configurare greşită” şi nu a putut să completeze solicitarea.

Reprezentanţii ANAF au explicat, pentru MEDIAFAX, că disfuncţionalitatea a intervenit pe fondul aglomeraţiei create de depunerea Formularului 600 şi că personalul de specialitate lucrează pentru remedierea situaţiei.

ANAF a anunţat recent că 210.000 de contribuabili persoane fizice au obligaţia de a depune, până la data de 31 ianuarie 2018, Formularul 600.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici