Social-democraţii, acuzaţi că au aranjat angajări fără concurs pentru coafeze şi poliţişti

  • Ministrul propus la Agricultură, Adrian Oros, i-a acuzat, miercuri, pe social-democraţi că au aranjat angajări fără concurs pentru poliţişti şi coafeze
  • 119 persoane sunt acum salariate la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, susţine Oros.
  • Dintre acestea, 38 de poliţişti sunt angajaţi la agenţie
874 afișări

Ministrul propus la Agricultură, Adrian Oros, a declarat, miercuri, în timpului audierii în comisiile reunite pentru agricultură ale Parlamentului, că 119 persoane au fost angajate fără concurs la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Printre aceştia s-ar afla chiar beneficiari ai programelor pe care le derulează agenţia.

„Foarte mulţi oameni aduşi din mediul privat. Eu nu contest, cu siguranţă în mediul privat sunt oameni foarte competenţi. Dar puteau să dea concurs dacă într-adevăr Agenţia avea nevoie de domniile lor. 119 persoane aduse de la societăţi comerciale, printre care şi beneficiari de proiecte AFIR. Sigur, vreo 38 de miliţieni", a spus Adrian Oros.

Adrian Oros a mai spus în audierile din Parlament că vrea să taie 15% din posturile din minister şi din instituţiile subordonate.

Multe din posturi ar fi ocupate de persoane care nu au nicio legătură cu acest domeniu de acivitate. Ministrul propus la Agricultură susţine că inclusiv „coafeze” au beneficiat de ajutorul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici