Societe Generale vrea să transfere 200 de locuri de muncă de la Paris la Bucureşti

Grupul francez Societe Generale, banca mamă a BRD, intenţionează să transfere de la Paris la Bucureşti 200 de joburi de suport clienţi pentru reducerea costurilor, potrivit Les Echos, care citează surse sindicale.

657 afișări
Imaginea articolului Societe Generale vrea să transfere 200 de locuri de muncă de la Paris la Bucureşti

Societe Generale vrea să transfere 200 de locuri de muncă de la Paris la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Societe Generale vizează reducerea a alte 420 de locuri de muncă de la birourile din Paris, prin disponibilizări voluntare, potrivit Les Echos.

Un purtător de cuvânt al băncii a declarat că este prea devreme pentru a discuta cifre concrete referitor la programul de plecări voluntare, care decurge normal, în conformitate cu înţelegerile anterioare cu angajaţii.

Grupul Societe Generale are peste 154.000 de angajaţi în 76 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici