Şova: Lukoil să plătească taxele, să respecte legea. Băsescu acoperă prin scandal relaţia cu compania

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, spune că mesajul transmis de Guvern este foarte clar, şi anume că "Lukoil trebuie să plătească statului român taxele datorate şi trebuie să respecte legea", el susţinând totodată că "Traian Băsescu acoperă prin scandal relaţia sa cu această companie rusească".

1147 afișări
Imaginea articolului Şova: Lukoil să plătească taxele, să respecte legea. Băsescu acoperă prin scandal relaţia cu compania

Dan Şova (Imagine: Codrin Prisecaru/ Mediafax Foto)

"Mesajul transmis de Guvern este foarte clar: Lukoil trebuie să plătească statului român taxele datorate şi trebuie să respecte legea. În acelaşi timp, este de datoria Executivului să fie preocupat de stabilitatea locurilor de muncă din România şi de situaţia angajaţilor de la rafinăria din judeţul Prahova", afirmă Şova, într-un comunicat transmis joi de PSD.

El mai spune că "din păcate Traian Băsescu a transformat tot acest caz într-o temă de campanie electorală pentru a-şi promova propria agendă" şi că preşedintele "încearcă din răsputeri să pună beţe în roate Guvernului".

"În plus, tentativa domnului Băsescu de a inflama subiectul Lukoil are şi scopul de a ascunde cu o perdea de injurii relaţia sa cu această companie rusească, un sponsor foarte important al campaniei sale din 2009. Banii ruseşti au ajuns la campania domnului Băsescu, iar acum preşedintele nu ştie cum să acopere acest lucru", mai susţine Şova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici