Staţiile de metrou Pajura şi Parc Bazilescu vor fi puse în funcţiune în prima parte a anului 2011

Staţiile de metrou Pajura şi Parc Bazilescu, de pe tronsonul 1 Mai - Parc Bazilescu, vor fi puse în funcţiune în prima parte a anului 2011, a anunţat, marţi, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI).

457 afișări
Imaginea articolului Staţiile de metrou Pajura şi Parc Bazilescu vor fi puse în funcţiune în prima parte a anului 2011

Staţiile de metrou Pajura şi Parc Bazilescu vor fi puse în funcţiune în prima parte a anului 2011 (Imagine: Andrei Pungovschi/Arhiva Mediafax Foto)

"În vederea realizării acestui obiectiv, Metrorex, societate sub autoritatea MTI, şi SC TIAB SA au încheiat, la 20 august, contractul de lucrări având ca scop dotarea cu instalaţii generale (electrice, ventilaţie, sanitare) şi finisaje spaţii tehnice a tronsonului de metrou 1 Mai - Parc Bazilescu, respectiv a staţiilor Pajura şi Parc Bazilescu", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Valoarea contractului este de 21,9 milioane lei, iar finanţarea este asigurată din surse de la bugetul statului. Durata de executie a lucrărilor este de şase luni.

Prin punerea în funcţiune a acestor staţii se va asigura prelungirea traseului de circulaţie a metroului pe Linia 4 Gara de Nord - 1 Mai, până la staţia Parc Bazilescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici