Statul a primit oferte de la 20 de consultanţi care vor să elaboreze noua strategie energetică

Departamentul pentru Energie a primit 20 de oferte de la consultanţi care vor să elaboreze strategia energetică a României, a declarat marţi ministrul de resort, Constantin Niţă, într-o conferinţă de presă.

156 afișări
Imaginea articolului Statul a primit oferte de la 20 de consultanţi care vor să elaboreze noua strategie energetică

Statul a primit oferte de la 20 de consultanţi care vor să elaboreze noua strategie energetică (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Vor avea şase luni să o facă", a afirmat ministrul.

Strategia energetică trebuia elaborată în acest an, dar Niţă spunea în luna septembrie că acest proiect va fi amânat pentru 2014 din lipsa fondurilor.

Tot în septembrie Niţă afirma că a ajuns la "o viziune" asupra reorganizarii sistemului energetic, insa este nevoie de modificarea unor legi pentru a putea fi aplicată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici