Statul ungar va cheltui o avere pe autovehicule noi

Directoratul pentru achiziţii publice al Ungariei (KEF) a lansat o licitaţie publică pentru achiziţia de autovehicule pentru instituţiile de punere în aplicare a legii şi din domeniul apărării, scrie Portfolio.hu.

406 afișări
Imaginea articolului Statul ungar va cheltui o avere pe autovehicule noi

Statul ungar va cheltui o avere pe autovehicule noi (Imagine: Shutterstock)

Bugetul se ridică la 45 miliarde de forinţi (140 milioane de euro), scrie Ziarul Financiar.
 
Autovehiculele care vor fi achiziţionate sunt listate în cadrul a 14 categorii, de la autoturisme, la camionete.
 
Sunt incluse de asemenea maşini speciale de poliţie, SUV-uri şi autoutilitare. Una dintre condiţii pentru participarea la licitaţie este ca ofertantul să fi comercializat autovehicule din categoriile listate în schimbul unei sume specificate.
 
Limitele au fost stabilite între 100 de milioane şi 500 de milioane de forinţi. Consumul mediu de carburant per categorie a fost fixat între 6,5 litri şi 10,5 litri la 100 de km. 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici