Statul va sprijini cu câte 50.000 de euro înfiinţarea a 1.000 de ferme familiale

Ministerul Agriculturii va pune la dispoziţia fermierilor, în acest an, 50 de milioane de euro, pentru înfiinţarea a 1.000 de ferme familiale, a declarat luni, la Topoloveni, judeţul Argeş, ministrul de resort, Daniel Constantin.

600 afișări
Imaginea articolului Statul va sprijini cu câte 50.000 de euro înfiinţarea a 1.000 de ferme familiale

Statul va sprijini cu câte 50.000 de euro înfiinţarea a 1.000 de ferme familiale (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Avem la dispoziţie 50 de milioane de euro pe care vrem să-i punem la bătaie, astfel încât să creăm 1.000 de ferme cu finanţare de 50.000 de euro", a spus ministrul Daniel Constantin

El a adăugat că astfel li se va da posibilitatea celor care lucrează sau vor să lucreze în mediul rural, dar care sunt la limita subzistenţei, să dezvolte o afacere în agricultură.

Statul va finanţa proiecte din sectorul vegetal, horticol şi zootehnic. În ceea ce priveşte zootehnia, sprijinul este destinat celor care au 3-4 vaci şi vor să se extindă la 15-20 de animale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici