Suma uriaşă pentru care a fost vândută ARO-ul lui Ceauşescu

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a valorificat, prin licitaţie, automobilul de teren ARO 304 care i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu, cu 189.180 lei, informează instituţia.

1803 afișări
Imaginea articolului Suma uriaşă pentru care a fost vândută ARO-ul lui Ceauşescu

Suma uriaşă pentru care a fost vândută ARO-ul lui Ceauşescu

Maşina a fost evaluată la 137.500 lei, iar în luna ianuarie a fost organizată prima licitaţie, la care nu s-a prezentat niciun ofertant.

Licitaţia a fost reluată în data de 18 decembrie 2019, preţul de pornire fiind diminuat conform prevederilor legale cu 25% faţă de preţul de evaluare, respectiv 103.125 lei.

Cei cinci ofertanţi participanţi la cea de-a doua licitaţie au supralicitat 16 paşi, maşina fiind vândută cu 189.180 lei.

Maşina este un ARO 304, de culare gri, fabricat în 1977, cu 72.453 km la bord, care i-a aparţinut iniţial lui Nicolae Ceauşescu şi ulterior a fost confiscată de la omul de afaceri Ovidiu Tender.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
anaf,
aro,
ceauşescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici