Swatch, acţiune în justiţie împotriva Samsung Electronics pentru încălcarea drepturilor de autor

Producătorul de ceasuri Swatch a deschis o acţiune în justiţie împotriva Samsung Electronics Co şi a Samsung Electronics America Inc, despre care spune că i-au încălcat drepturile de autor, informează Reuters.

584 afișări
Imaginea articolului Swatch, acţiune în justiţie împotriva Samsung Electronics pentru încălcarea drepturilor de autor

Swatch, acţiune în justiţie împotriva Samsung Electronics pentru încălcarea drepturilor de autor

Compania elveţiană spune despre cadranele virtuale ale ceasurilor inteligente produse de companiile din Coreea de Sud că au elemente identice cu cele pe care le deţine şi le utilizează pentru mărcile sale, printre care se află Longines, Omega, Swatch şi Tissot.

Swatch solicită daune mai mari de 100 de milioane de dolari, invocând concurenţa neloială şi practici comerciale incorecte.

Acţiunea a fost deschisă în Statele Unite, unde erau înregistrate patentele companiei elveţiene şi unde puteau fi descărcate aplicaţiile pentru ceasurile Samsung Gear Sport, Gear, S3 Classic şi Frontier care includeau desenele cadranelor aflate în dispută.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici