Ţara în care este cel mai ieftin să trăieşti. Plus: pe ce poziţie s-a clasat România în acest clasament

  • Pakistan este ţara în care este cel mai ieftin să trăieşti
  • România se situează pe poziţia 99 în clasament
  • S-a ţinut cont de preţurile la chirie, cumpărături sau la meniurile din restaurante
13892 afișări
Imaginea articolului Ţara în care este cel mai ieftin să trăieşti. Plus: pe ce poziţie s-a clasat România în acest clasament

Ţara în care este cel mai ieftin să trăieşti. Plus: pe ce poziţie s-a clasat România în acest clasament

Pakistan este ţara în care este cel mai ieftin să trăieşti, în mare parte datorită chiriilor foarte mici, transmite CEO World Magazine. Publicaţia a realizat un indice - care include, printre altele, preţurile chiriilor, ale cumpărăturilor şi preţurile din restaurante -, iar statul asiatic a obţinut scorul 21.98.

România se situează în a doua parte a clasamentului, pe poziţia 99 (indice 35.31) fiind considerată o ţară în care este ieftin să trăieşti.

În schimb, cea mai ieftină hrană se găseşte în Afganistan. La această categorie, din top trei mai fac parte Pakistan şi Uzbekistan.

Ţările cu cele mai ieftine restaurante sunt Tunisia, Algeria şi Pakistan.

La popul opus de Pakistan se află Elveţia, care a fost desemnată ţara în care este cel mai scump să trăieşti (indice 122.4). Pe locul doi se află Norvegia. În statul european, costurile sunt ridicate de preţurile din restaurante şi magazine.

Pentru studiu, publicaţia a analizat 133 de ţări. 

Sursa: ceoworld.biz

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici