Târg de turism la Romexpo, în perioada 12-15 martie. Ce reduceri oferă operatorii din industrie

Hotelierii şi agenţiile de turism anunţă reduceri între 10% şi 30% pentru pachetele vândute la târgul de turism care se va desfăşura între 12 şi 15 martie la complexul Romexpo din Bucureşti.

1777 afișări
Imaginea articolului Târg de turism la Romexpo, în perioada 12-15 martie. Ce reduceri oferă operatorii din industrie

Târg de turism la Romexpo, în perioada 12-15 martie. Ce reduceri oferă operatorii din industrie (Imagine: Hepta)

"Biletul de intrare va scădea de trei ori faţă de ediţia anterioară a târgului şi va ajunge la 5 lei", a declarat marţi, într-o conferinţă, Cătălin Trifu, directorul general al Romexpo.

El a adăugat că 260 de firme îşi vor expune ofertele pe o suprafaţă de peste 11.000 de metri pătraţi. Dintre acestea, o treime sunt din străinătate, reprezentând 14 ţări.

"Reducerile în cadrul târgului vor fi de 10-30%, iar în unele cazuri ajung şi la 50%. În premieră, la târg va avea loc şi Bursa de Turism, unde se vor întâlni reprezentanţi ai firmelor din domeniu, şi vor mai exista şi două saloane adiacente - un salon nautic şi unul de sport şi agrement", a afirmat Trifu.

Acesta a mai spus că la deschiderea evenimentului, care va avea loc joi la prânz, va participa şi premierul Victor Ponta.

Programul de vizitare va fi de joi până sâmbătă de la 10 la 18, iar duminică de la 10 la 16.

La târg sunt aşteptaţi 25.000 de vizitatori, cu 5.000 mai mulţi decât la ediţia anterioară a târgului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici