Târgul Imobiliar Naţional: Aproape 2.000 de locuinţe, investiţii totale de peste 100 milioane de euro, lansate pe piaţa din Bucureşti

Aproximativ 2.000 de locuinţe, apartamente şi vile, majoritatea în zonele semicentrală, centrală şi de nord, făcând parte din 17 proiecte rezidenţiale în care s-au investit peste 100 de milioane de euro, sunt lansate la ediţia din această primăvară a celui mai mare târg imobiliar naţional – tIMOn.

2129 afișări
Imaginea articolului Târgul Imobiliar Naţional: Aproape 2.000 de locuinţe, investiţii totale de peste 100 milioane de euro, lansate pe piaţa din Bucureşti

Târgul Imobiliar Naţional: Aproape 2.000 de locuinţe, investiţii totale de peste 100 milioane de euro, lansate pe piaţa din Bucureşti (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

"Investitorii rezidenţiali au început să reapară pe piaţa bucureşteană. Unii au reluat proiecte începute în criză, dar stopate în aşteptarea unor vremuri mai bune, alţii văd acum un moment bun pentru astfel de investiţii şi încep proiecte noi. Cel mai important este faptul că preţurile cu care aceşti dezvoltatori vin pe piaţă sunt aproape identice cu ale apartamentelor vechi din zonele respective", a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

Astfel, o garsonieră nouă în zona Militari - Lujerului costă 33.000 de euro, iar una în Delea Veche are un preţ de 39.900 euro, ambele egale cu locuinţe similare vechi în aceste zone. Mai mult, un apartament cu 2 camere la Unirea este comercializat cu 67.000 euro, iar unul cu 3 camere cu 101.000 euro. În Theodor Pallady, pentru două camere preţul este de 45.000 de euro, iar o garsonieră în Piaţa Sudului costă 39.900 euro.

Printre cele mai importante proiecte lansate la târg se numără cel dezvoltat de grupul Gindi, în parteneriat cu firma Real-Sol, GVI Town. Investiţia se ridică la 20 de milioane de euro, iar complexul va cuprinde 324 de apartamente, dezvoltate în zona Mihai Bravu.

Grupul spaniol Hercesa lansează la tIMOn a doua fază a complexului Vivenda din Titan, cu 300 de apartamente, investiţie de peste 15 milioane de euro. Hercesa a construit în prima fază a proiectului peste 400 de apartamente.

Coldwell Banker aduce în premieră la tIMOn trei ansambluri rezidenţiale, Downtown Unirii Apartments (40 de apartamente), Traian Central Apartments (10 apartamente) şi Metrocity Academiei (230 de unităţi).

De asemenea, sub brandul New City Residence vor fi lansate şase proiecte în Fundeni, Vitan, Mihai Bravu, Alba Iulia, Zizin şi Dudeşti, cu peste 600 de locuinţe.

Şi Adama, parte a grupului Immofinanz, începe vânzarile la tIMOn pentru proiectul Evocasa Serenia din Berceni, cu 77 unităţi, investiţie de 3 milioane de euro.

Hoshen Holdings, reprezentata de Isaac Hoshen, co-fondatorul Adama, lansează ansamblul Reveria Pallady43. La câţiva ani după ce a vândut Adama, s-a reîntors in România pentru a investi în domeniul rezidenţial.

Tot la tIMOn se lansează complexurile Pallady Lofts şi Caisului Residence, cu 86 de apartamente în zona Fundeni, precum şi Cartierul Tamisa, un ansamblu de 51 de case aparţinând unui investitor belgian.

Târgul Imobiliar Naţional tIMOn a început joi, 16 aprilie 2015, în pavilionul expoziţional din Piaţa Constituţiei din Bucureşti şi va fi deschis până duminică, între orele 10.00 - 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici