Tarifele RCS&RDS în roaming vor fi la jumătatea celor stabilite de Comisia Europeană, de la 1 iulie

RCS&RDS va reduce cu 20%, la 1 iulie, tarifele pentru apelurile iniţiate în roaming în statele UE, de la 0,20 euro/minut la 0,16 euro/minut (fără TVA), nivel situat la jumătatea pragului maximal fixat de Comisia Europeană, de 0,29 euro/minut (fără TVA).

443 afișări
Imaginea articolului Tarifele RCS&RDS în roaming vor fi la jumătatea celor stabilite de Comisia Europeană, de la 1 iulie

Tarifele RCS&RDS în roaming vor fi la jumătatea celor stabilite de Comisia Europeană, de la 1 iulie

"Începând cu 1 iulie 2012, RCS&RDS va reduce tarifele pentru apelurile iniţiate în roaming în statele Uniunii Europene, de la 0,20 euro/minut la numai 0,16 euro/minut (fără TVA). Tariful se află la jumătatea pragului maximal fixat de Comisia Europeană pentru apelurile iniţiate în roaming începând cu această dată (0,29 euro/minut) şi cu aproape 50% mai mic faţă de tarifele pentru apeluri iniţiate în UE practicate de alte reţele mobile din România", se arată într-un comunicat al operatorului.

Pentru un mesaj scris (SMS) trimis către Uniunea Europeană, tariful este de 0,05 euro/SMS, comparativ cu 0,09 euro/SMS în oferta celorlalţi operatori de telefonie mobilă.

"Tot din această lună, compania va introduce şi serviciul de date mobile în roaming, cu tarife accesibile, similar celorlalte servicii Digi", se mai spune în comunicat.

RCS&RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară.

Compania este controlată indirect de către omul de afaceri Zoltan Teszari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici