Tarom amână până în toamnă deshiderea rutei Chişinău-Timişoara-Chişinău. Biletele se pot răscumpăra

Tarom va amâna deschiderea rutei Chişinău-Timişoara-Chişinău, planificată pentru 2 iulie, până în toamnă, în urma unor analize de trafic şi ţinând cont de solicitările reduse din această perioadă, anunţă compania într-un comunicat transmis miercuri.

97 afișări
Imaginea articolului Tarom amână până în toamnă deshiderea rutei Chişinău-Timişoara-Chişinău. Biletele se pot răscumpăra

„În urma unor analize de trafic şi ţinând cont de solicitările reduse din această perioadă, compania a decis să amâne lansarea cursei de zbor pe această rută (Timişoara–Chişinău) pentru o dată ulterioară, cel mai probabil în toamna anului curent”, anunţă compania.

„Ne exprimăm aprecierea faţă de partenerii noştri de la Aeroportul Internaţional Chişinău şi îi asigurăm de întreg sprijinul nostru pentru reluarea cu celeritate a rutei Chişinău-Timişoara-Chişinău, programată iniţial pentru data de 2 iulie anul curent”, menţionează Tarom.

Compania precizează că pasagerii care au achiziţionat bilete pe această rută vor ajunge la destinaţie via Bucureşti sau pot opta pentru rambursarea totală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici