TAROM va relua zborurile începând cu 2 mai. Care sunt primele destinaţii unde pot călători românii

  • TAROM va relua cursele începând cu 2 mai
  • Primele curse operate de Tarom vor fi spre Amsterdam şi Atena
  • Companiile aeriene Tarom şi Blue Air vor primi un credit de salvare de la stat
4156 afișări
Imaginea articolului TAROM va relua zborurile începând cu 2 mai. Care sunt primele destinaţii unde pot călători românii

Tarom va relua zborurile începând cu 2 mai. Care sunt primele destinaţii unde se poate călători

Compania naţională de stat, TAROM reia zborurile începând cu 2 mai. Prima destinaţie spre care vom putea zbura este Amsterdam, iar în următoarele zile vom putea alege şi între Atena, Paris şi Frankfurt.

Dacă în zilele de 2 şi 4 mai compania va opera un zbor spre Amsterdam, respectiv Atena, în data de 6 mai vom putea călători spre Paris, Frankfurt, Amsterdam. Zborurile se înmulţumesc ulterior, pe 8 mai putem rezerva bilete şi spre Munchen.

Adina Vălean, comisarul european pentru transporturi a afirmat că sunt necesare nişte măsuri de distanţare socială pentru a relua zborurile, însă nu au fost încă alcătuite.

Guvernul a aprobat în şedinţa de Guvern de joi seara, acordarea unui credit de salvare pentru companiile aeriene româneşti Blue Air şi TAROM . Acestea au solicitat anterior o sumă de 130 de milioane de euro pentru a trece cu bine peste criza coronavirusului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici