Teodorovici: FMI şi Comisia Europeană au apreciat că rectificarea se încadrează în ţinta de deficit

Reprezentanţii FMI şi ai Comisiei Europene au apreciat că rectificarea bugetară se încadrează în ţinta de deficit bugetar, a precizat, marţi, la începutul şedinţei de guvern, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

515 afișări
Imaginea articolului Teodorovici: FMI şi Comisia Europeană au apreciat că rectificarea se încadrează în ţinta de deficit

Eugen Teodorovici (Imagine: Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost întrebat de premierul Victor Ponta în şedinţa de guvern de marţi despre discuţiile tehnice pe care acesta le-a purtat cu reprezentaţii FMI şi cei ai Comisiei Europene, discuţii despre care Teodorovici a spus că au fost "în regulă".

"Au apreciat faptul că într-adevăr această rectificare se încadrează în ţinta asumată de 1.83, dar în suma absolută de 13 miliarde de RON, inclusiv poziţia Consiliului Fiscal este una pozitivă", a declarat ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici