Termoenergetica lucrează la avarii în sectoarele 1, 2 şi 4 ale Capitalei

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, începând de luni se desfăşoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele din reţeaua primară, în sectoarele 1, 2 şi 4 din Capitală, anunţă compania.

350 afișări
Imaginea articolului Termoenergetica lucrează la avarii în sectoarele 1, 2 şi 4 ale Capitalei

Termoenergetica lucrează la avarii în sectoarele 1, 2 şi 4 ale Capitalei

Vor fi efectuate lucrări pe conducta Magistralei DN 500, din zona Calea Griviţei din Sectorul 1. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă către patru puncte termice, care alimentează aproximativ 110 blocuri va fi sistată până în data de 05.10.2022, ora 24.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din zona Pajura şi din cartierul Bucureştii Noi.

Alte lucrări vor avea loc pe conducta Magistralei I SUD, DN 800, în zona D-na Ghica din Sectorul 2. Pentru aproximativ 100 de blocuri din această unitate teritorial administrativă va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, 07.10.2022, ora 24.00.

O altă conductă este Magistrala II SUD, DN 700, în zona străzii Ion Berindei din Sectorul 2. Pentru aproximativ 179 de blocuri şi pentru Spitalul Fundeni va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, 07.10.2022 ora 24.00.

Lucrări au loc şi la conducta DN 600 în zona Calea Văcăreşti din Sectorul 4. Pentru aproximativ 38 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până miercuri, 05.10.2022, ora 24.00.

Operaţiunile de încărcare a instalaţiilor începute în data de 20 septembrie, pentru pregătirea noului sezon de încălzire, au în vedere conductele din reţeaua secundară de distribuţie şi nu au legătură cu lucrările de reparaţii efectuate pe reţelele primare, precizează compania.

Echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat, mai adaugă compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici