Test drive: Dacia Duster vs dunele de nisip de nisip din Maroc

Maroc este ce-a de-a doua ţară a Dacia. Ca şi în România, aici Dacia este numărul 1: deţine o uzină şi este aproape omniprezentă pe şosele. În Maroc, ca şi în Bucureşti, toată lumea s-a oprit ca să admire noul Duster, numai că în ţara Africană interesul venea din partea conducătorilor de scutere sau mopede. În Maroc nu există o criză a drumurilor sau a locurilor de parcare, scrie BUSINESS Magazin.

104 afișări
Imaginea articolului Test drive: Dacia Duster vs dunele de nisip de nisip din Maroc

Test drive: Dacia Duster vs dunele de nisip de nisip din Maroc

Atunci când iei loc la volanul lui Duster, primul sentiment este că eşti într-un Sandero mai înalt. Vizibilitatea este bună, ergonomia nu surprinde dar este în parametri. Calitatea este în limitele cu care ne-a obişnuit Dacia până acum dar sunt încă multe elemente care ar fi trebuit îmbunătăţite. Spre exemplu, una dintre noutăţi o reprezintă satelitul de commandă pentru sistemul audio amplasat pe coloana de direcţie, sub volan.

Am fi apreciat mai mult dacă acesta era realizat dintr-un plastic la fel de dur ca cel dintr-un Renault Clio, şi nu dintr-unul care îi permite să se îndoaie. Sau faptul că atunci când se spală parbrizul, funcţia de stropire nu declanşează automat şi pornirea ştergătoarelor.

Citiţi mai multe despre cum se comportă Duster pe şosea şi o vedeţi o galerie foto a test drive-ului Dacia Duster din Maroc pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici