Tipografia care tipăreşte broşura "Mersul Trenurilor" a ieşit din insolvenţă

Tipografica Filaret, filială a CFR SA, care tipăreşte broşura "Mersul Trenurilor", a ieşit din insolvenţă, sentinţa fiind pronunţată de Tribunalul Bucureşti după o perioadă de trei ani de reorganizare şi redresare economico-financiară, a anunţat administratorul reţelei feroviare publice.

363 afișări
Imaginea articolului Tipografia care tipăreşte broşura "Mersul Trenurilor" a ieşit din insolvenţă

Tipografia care tipăreşte broşura "Mersul Trenurilor" a ieşit din insolvenţă (Imagine: Medifax Foto/AFP)

În urma programului de reorganizare, derulat în perioada 2011-2014, pierderile tipografiei au scăzut de la 6,81 milioane lei, în 2012, la 239.084 lei, în decembrie 2014, conform datelor preliminate.

"Tipografia Filaret, cunoscută pentru tradiţia tipăririi broşurii Mersul Trenurilor, va trebui să facă faţă, în perioada următoare, unei noi provocări pe piaţa tiparului pentru securizarea clienţilor tradiţionali şi să identifice noi oportunităţi de îmbunătăţire a portofoliului pe o piaţă concurenţială", se arată într-un comunicat al CFR SA.

Înfiinţată în octombrie 1893, ca urmare a trecerii Căilor Ferate în administraţia statului şi a creşterii nevoii de materiale tipărite, tipografia şi-a desfăşurat activitatea, din 2001, ca filială a CNCF CFR SA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici