Topul celor mai mari 20 de chiriaşi de birouri din Bucureşti

Cei mai mari chiriaşi pentru clădirile de birouri din Capitală sunt HP (32.000 de metri pătraţi), Romtelecom - Cosmote (28.000 mp) şi UniCredit (28.000 mp), potrivit unei analize a ZF, pe baza datelor furnizate de consultanţii firmei Colliers, din care reiese că doar 20 de companii şi bănci au închiriate în Bucu­reşti spaţii mai mari de 10.000 de metri pătraţi fiecare.

849 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai mari 20 de chiriaşi de birouri din Bucureşti

Topul celor mai mari 20 de chiriaşi de birouri din Bucureşti (Imagine: Shutterstock)

Per total, cele 20 de firme au închiriate spaţii de circa 360.000 de metri pătraţi, reprezentând aproape 20% din birourile moderne din Bucu­reşti, şi plătesc anual chirii de circa 60 de milioane de euro, potrivit estimărilor ZF.

Petrom, cea mai mare companie din România, precum şi BCR şi BRD, cele mai mari bănci, nu intră în topul chiriaşilor, în condiţiile în care aceste grupuri îşi desfăşoară cea mai mare parte a operaţiunilor în clădiri deţinute în proprietate.

Citeşte mai multe despre marii chiriaşi de birouri din Bucureşti pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici