#TrebuieSaRepornimBusinessul  Emag vrea să facă 1.000 de angajări în perioada următoare. Ce salarii oferă compania

  • Emag are în plan să angajeze 1.000 de oameni în perioada următoare în depozite, curierat tradiţional şi curierat rapid.
  • Cele mai vândute produse Emag sunt echipamentele medicale, produse din zona alimente de bază, bunurile de larg consum şi laptopuri.
  • În perioada următoare, se vor înregistra creşteri foarte mari la nivelul a tot ce are legătură cu economia digitală, precum software, tool-uri de productivitate, comerţ online.
21481 afișări
Imaginea articolului Emag vrea să facă 1.000 de angajări în perioada următoare. Ce salarii oferă compania

Foto: Profimedia

Emag are în plan să angajeze 1.000 de oameni în perioada următoare în depozite, curierat tradiţional şi curierat rapid.

De aproximativ o lună, 2.500 de angajaţi ai Emag lucrează de acasă, iar productivitatea lor a crescut. Dintre cei 2.500 de angajaţi, nu se vor întoarce toţi la birou după această criză, ne spune Iulian Stanciu. Emag vrea să implementeze conceptul de birou flexibil.

În ceea ce priveşte comenzile, compania are o creştere de peste 30% pe vânzarea directă, faţă de o perioadă normală, iar în Market Place creşterea este de peste 40%.

Cele mai vândute produse de pe platformă sunt:

  • Echipamente sanitare de protecţie. Aici vânzările au crescut de 1.000 de ori faţă de o vânzare normală.
  • Produsele de larg consum. Ele au înregistrat o creştere de 5 – 6 ori faţă de o perioadă normală.
  • Produse din zona de alimente de bază, non-fresh, inclusiv băuturi, cafea, ceaiuri. Aici comenzile sunt foarte sus şi compania estimează că în o lună lucrurile vor fi la nivelul unui supermarket mare, în ceea ce priveşte gama de produse, disponibilitatea.
  • Laptopurile – vânzările sunt duble faţă de o perioadă normală.

Iulian Stanciu a mai mărturisit că pentru ieşirea din criză şi relansarea economiei ar trebui să vedem care sunt domeniile strategice care au fost afectate şi care ar trebui ajutate. De asemenea, se vor înregistra creşteri foarte mari la nivelul a tot ce are legătură cu economia digitală, precum software, tool-uri de productivitate, comerţ online.

Cel mai mic salariu din eMag este undeva la 2.000 – 2.200 de lei pe lună, cu tot cu bonusuri. Iulian Stanciu a mărturisit că nu vor scădea salariile în perioada asta, la nivelul companiei.

Grupul eMAG este unul dintre cei mai mari retaileri online din regiune. El a înregistrat în anul 2019 afaceri totale de peste 5 miliarde de lei. Concurenţii de pe piaţă ai companiei sunt Cel.ro, Evomag şi Altex.

Citeste tot articolul aici: https://www.zf.ro/business-hi-tech/plina-criza-emag-vrea-angajeze-1-000-oameni-iulian-stanciu-seful-19058555

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici