Trei aeronave Tarom cu destinaţia Bucureşti au fost redirecţionate către Iaşi. Anunţul companiei

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, trei curse operate de Tarom cu aeronave ATR, cu destinaţia Bucureşti, au fost direcţionate către Iaşi, potrivit informaţiilor MEDIAFAX. Afectat este şi programul de mâine dimineaţă.

2372 afișări
Imaginea articolului Trei aeronave Tarom cu destinaţia Bucureşti au fost redirecţionate către Iaşi. Anunţul companiei

Din cauza condiţiilor meteo, programul de zbor a fost afectat şi probabil va fi afectat şi în prima parte a zilei de miercuri.

Pasagerii de la Suceava, Baia Mare şi Sofia au fost redirecţionaţi la Iaşi, de unde vor fi preluaţi şi aduşi la Bucureşti, potrivit informaţiilor MEDIAFAX.

Reprezentanţii companiei au informat că se depun toate eforturile pentru a minimiza disconfortul creat pasagerilor şi că prioritatea companiei este de a asigura călătorii sigure.

Marţi dimineaţă, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe atenţionări nowcasting de cod galben de ceaţă densă, chiciură şi polei valabile în 27 de judeţe printre care şi în Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici