Trei noi modele de iPhone, prezentate în septembrie de Apple, anunţă presa americană

Compania americană Apple va prezenta luna viitoare trei noi modele de iPhone, cu preţuri şi mărimi diferite ale ecranelor, scrie Bloomberg, citând surse din industrie.

3607 afișări
Imaginea articolului Trei noi modele de iPhone, prezentate în septembrie de Apple, anunţă presa americană
Compania americană Apple va prezenta luna viitoare trei noi modele de iPhone, cu preţuri şi mărimi diferite ale ecranelor, scrie Bloomberg, citând surse din industrie.
 
Noul vârf de gamă al familiei iPhone de la Apple ar urma să aibă un ecran de 6,5 inchi, mai mare decât cel al Samsung Galaxy Note 9, în timp ce succesorul iPhone X va avea un ecran de 5,8 inchi. Ambele modele de top vor avea ecrane de tip OLED.
 
Cel mai important model va fi însă un iPhone nou, mai ieftin, care va arăta ca iPhone X, dar cu un ecran de mai ieftin, de tip LCD, de 6,1 inchi, care va avea diferite culori şi margini de aluminiu.
 
Toate cele trei iPhone-uri vor include sistemul de autentificare Face ID. Cele două modele mai scumpe vor aduce o premieră pentru ecosistemul Apple: utilizatorii vor putea folosi simultan două cartele sim, susţin sursele Bloomberg.
 
În România, Apple vinde câteva sute de mii de iPhone-uri pe an şi atrage aproximativ un sfert din banii alocaţi într-un an de români pentru achziţia de smartphone-uri. Liderul pieţei locale este Samsung, cu o cotă de aproape 50% după încasări şi numărul de unităţi livrate. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici