Uber, apel în instanţă pentru redobândirea licenţei de operare în Londra

Uber a depus o contenstaţie împotriva deciziei Autorităţii de Transport din Londra (TfL) de a-i retrage companiei dreptul de a opera în capitala Marii Britanii, începând astfel un proces de lungă durată, transmite Reuters.

133 afișări
Imaginea articolului Uber, apel în instanţă pentru redobândirea licenţei de operare în Londra

Uber, apel în instanţă pentru a redobândi licenţa de operare în Londra

Luna trecută, Transport for London (TfL) a refuzat să acorde companiei cu sediul în Silicon Valley o nouă licenţă, din cauza eşecurilor în ceea ce priveşte siguranţa şi securitatea pasagerilor.

Compania Uber, căreia i s-a refuzat şi o licenţă de către TfL în 2017, susţine că şi-a schimbat modelul de afaceri în ultimii doi ani şi va continua procesul, depunându-şi apelul la Curtea Magistraţilor din Westminster.

"Ne-am luat angajamentul în faţa londonezilor şi lucrăm strâns cu TfL pentru a rezolva preocupările şi solicitările lor, aşa cum procedăm încă din 2017", a declarat Jamie Heywood, şeful companiei din Europa de Nord şi de Est, potrivit sursei citate.

Directorul TfL, Helen Chapman, a menţionat că decizia va fi luată de un magistrat.

Cei aproximativ 45.000 de şoferi pe care îi are compania în Londra vor putea, totuşi, să opereze până la finalizarea procesului, care ar putea dura luni sau chiar ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici