Uber înregistrează cereri record în Statele Unite ale Americii

  • Creşteri se observă atât la ride-sharing, cât şi la livrările de mâncare
  • Rezervările de ride-sharing au crescut cu 9% în luna martie a anului curent
  • Cererea pentru serviciul Uber Eats a crescut cu 150% faţă de martie 2020
300 afișări
Imaginea articolului Uber înregistrează cereri record în Statele Unite ale Americii

Uber înregistrează cereri record în Statele Unite ale Americii

Şoferii Uber înregistrează cereri record, pe măsură ce restricţiile se răresc în SUA. Rapoartele serviciului de ride-sharing arată rezervări record, pentru situaţia pe care o întâmpinăm de mai bine de un an.

Divizia sa de mobilitate a realizat o rată de rezervare brută de 30 miliarde de dolari, cu rezervări zilnice în creştere cu 9% în martie, faţă de luna precedentă.

Şi Uber Eats o duce bine în SUA, la aproape un an după ce au părăsit piaţa din ţara noastră.

Livrarea de alimente a adus cu 52 de miliarde de dolari mai multe, însemnând o creştere de peste 150% faţă de martie anul trecut, înainte de pandemie.

Cu toate acestea, rezervările brute indică doar totalul valorii fiecărei comenzi, nu şi banii pe care Uber i-a băgat în buzunar luna trecută.

În acelaşi raport, americanii au recunoscut că au fost nevoiţi să mărească bonusurile pentru a-i scoate pe şoferi din case.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici