Uber lansează „Uber Health”, un serviciu de sănătate care va transporta pacienţi la medic

Serviciul Uber Health este un partenriat între companie şi furnizorii de servicii medicale, care va permite pacienţilor care nu au maşină să se deplaseze la medic, iar costurile transportului vor fi acoperite de firmele medicale.

458 afișări
Imaginea articolului Uber lansează „Uber Health”, un serviciu de sănătate care va transporta pacienţi la medic

Uber lansează „Uber Health”, un serviciu de sănătate care va transporta pacienţi la medic

Aplicaţia va fi lansată în Statele Unite şi va permite medicilor să informeze pacienţii despre călătorie prin SMS sau prin imprimarea pe hârtie.

Introducerea hârtiei imprimate ca parte componentă a serviciului reprezintă un pas important pentru compania de tehnologie, deoarece astfel pot beneficia de serviciu şi cei care nu au un telefon mobil performant.

In fiecare an, 3,6 milioane de americani ratează programările la medic din lipsă de transport. Programările pierdute costă sistemul medical mai mult de 150 miliarde de dolari pe an, iar Uber şi rivalul său Lyft doresc să elimine problema.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici