Udrea le-a cerut constructorilor să sponsorizeze reabilitarea unor obiective de interes public

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, le-a cerut constructorilor care au primit contracte de la stat să sponsorizeze reabilitarea unor obiective de interes public, precum căminele culturale de la sate.

22 afișări
Imaginea articolului Udrea le-a cerut constructorilor să sponsorizeze reabilitarea unor obiective de interes public

Udrea le-a cerut constructorilor să sponsorizeze reabilitarea unor obiective de interes public

"Singura rugăminte pe care o voi avea pe durata mandatului meu la constructorii care lucrează cu fonduri de la stat este să sponsorizeze, dacă pot, reabilitarea obiectivelor de interes public", a declarat Udrea la "Mediafax Talks about Construction".

Ea a adăugat că în întreaga ţară sunt obiective care au nevoie de lucrări de consolidare.

"Am putea vorbi, de exemplu, de sponsorizarea unor lucrări de reabilitare a căminelor culturale din mediul rural şi a unora din patrimoniul naţional", a spus Udrea.

Ministrul a adăugat că va încerca să se întâlnească periodic cu constructorii.

"O să stabilim o întâlnire viitoare într-o formulă de lucru în care vom relua punctual orice problemă pe care o aveţi", le-a transmis Udrea constructorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici