Udrea vrea să reducă cheltuielile cu bunuri şi servicii din Ministerul Dezvoltării cu 37%

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, marţi, că va reduce cheltuielile cu bunuri şi servicii ale instituţiei pe care o conduce cu circa 37% până la sfârşitul acestui an.

30 afișări
Imaginea articolului Udrea vrea să reducă cheltuielile cu bunuri şi servicii din Ministerul Dezvoltării cu 37%

Udrea vrea să reducă cheltuielile cu bunuri şi servicii din Ministerul Dezvoltării cu 37% (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Începând cu 1 iunie vom reduce cheltuielile în minister, astfel încât, până la sfârşitul anului, să fie mai mici cu 37%. Vom vorbi mai puţin la telefon, ne vom plimba mai puţin. Am decis să facem aceste reduceri din solidaritate cu contribuabili afectaţi de criză", a spus Udrea, la un seminar.

Astfel, va fi redus cu 56% consumul de carburanţi, cu 49% cheltuielile cu piese de schimb şi cu 55% cheltuielile cu telefoanele.

De asemenea, vor fi diminuate cu 46% cheltuielile pentru deplasări, cu 70% cele pentru obiectele pentru inventar şi cu 40% costurile pentru chirii. De asemenea, vor fi reduse cu 73% cheltuielile pentru reparaţii curente şi cu 57% alte cheltuieli pentru bunuri şi servicii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici