UE finanţează construirea ultimului tronson al AUTOSTRĂZII din Ungaria, până la frontiera cu România

Ungaria va putea folosi fonduri europene în valoare de 265 de milioane de euro pentru a construi ultimul tronson al autostrăzii M4 care urmează să lege Budapesta de frontiera cu România, a anunţat Corina Creţu, Comisarul european pentru Politică Regională, potrivit agenţiei MTI.

2459 afișări
Imaginea articolului UE finanţează construirea ultimului tronson al AUTOSTRĂZII din Ungaria, până la frontiera cu România

UE va acorda finanţare pentru tronsonul între Berettyoujfalu şi Nagykereki, care va reduce la două ore şi 40 de minute durata călătoriei de la Budapesta până la frontiera română.

Conectarea celor două ţări vecine va consolida economia regională şi locală şi va oferi un nou imbold comerţului şi turismului, iar de asemenea va crea o legătură rapidă şi sigură între Budapesta şi Bucureşti, a mai afirmat Creţu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici