Un consilier al ministrului Videanu a fost numit în Consiliul de Administraţie al Nuclearelectrica

Ministerul Economiei, acţionarul majoritar al Nuclearelectrica, l-a înlocuit pe Daniel Patentaşu, membru în Consiliului de Administraţie (CA) al companiei, cu Doru Gheorghe Voicu, consilier al ministrului Adriean Videanu.

348 afișări
Imaginea articolului Un consilier al ministrului Videanu a fost numit în Consiliul de Administraţie al Nuclearelectrica

Un consilier al ministrului Videanu a fost numit în Consiliul de Administraţie al Nuclearelectrica

Totoată, un alt membru al CA, Vergiliu Stroe, a fost schimbat cu Cristian Marius Dogaru.

Numirile lui Voicu şi Dogaru au fost aprobate de AGA Nuclearelectrica din 29 aprilie, potrivit unui anunţ al companiei producătoare de electricitate.

Ceilalţi reprezentanţi ai CA sunt Gabriel Irimie Bacaintan, Dan Popescu, Monica Mitu şi Cristiana Gârlea.

Doru Voicu este consilier pe probleme de energie al ministrului Economiei, Adriean Videanu, şi a fost numit, tot în aprilie, în CA al transportatorului de electricitate Transelectrica (TEL).

Nuclearelectrica operează unitatea de producţie a energiei de la Cernavodă, singura centrală nucelarelectrică din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici