Un lider politic important cere măsuri urgente: În România intră alimente pline de OTRAVĂ. Ce vă lipseşte să acţionaţi?

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a cerut duminică, la şedinţa Consiliului Naţional al PSD, premierului Viorica Dăncilă să solicite instituţiilor responsabile măsuri urgente pentru ca alimente de calitate inferioară să nu mai intre în ţară. Acolo unde nu vor vedea efecte, Dragnea cere destituiri.

4229 afișări
Imaginea articolului Un lider politic important cere măsuri urgente: În România intră alimente pline de OTRAVĂ. Ce vă lipseşte să acţionaţi?

Dragnea cere măsuri urgente: În România intră alimente pline de otravă. Ce vă lipseşte să acţionaţi?

"Autoritatea pentru Protecţia Consumatorului şi cea Sanitar-Veterinară. În România intră alimente pline de otravă, chimicale, calitate mult inferioară faţă de acele alimente vândute în ţările de origine. Vă întreb ultima dată, ce vă lipseşte să începeţi acest program de protecţie a copiilor şi cetăţenilor români, ca ei să nu mai consume alimente otrăvite?", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a cerut premierului Viorica Dăncilă să solicite instituţiilor responsabile un program de măsuri urgente, iar acolo unde nu se întâmplă nimic, să treacă la schimbări.

"Vă lipseşte curajul? Dacă da, e grav pentru că bărbăţia nu se cumpără de la librărie. Vă lipsesc instrumentele? Le cumpăraţi. Vă lipsesc specialiştii? Să îi aduceti. România e inundată de produse de calitate inferioară, pentru că e România şi putem face ce vrem. Să nu mai acceptaţi intârzieri, până la final de an, doamna premier, să cereţi programul. Nu sunt în stare să protejeze, să meargă acasă. Asumaţi-vă responsabilitatea", a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici