Un mare producător de articole sportive a lansat pantofi pentru eroii de zi cu zi. Primul model merge la personalul medical | VIDEO

Noii pantofi ai Nike nu au fost creaţi pentru sportivi precum jucători de baschet sau de tenis, ci pentru o categorie diferită de clienţi - lucrătorii din sectorul medical, relatează CNN.

1420 afișări
Imaginea articolului Un mare producător de articole sportive a lansat pantofi pentru eroii de zi cu zi. Primul model merge la personalul medical | VIDEO

Un mare producător de articole sportive a lansat pantofi pentru eroii de zi cu zi. Primii merg la medici | VIDEO

Nike Air Zoom Pulse este un pantof sport conceput pentru profesioniştii din medicină, compania anunţând că se adresează „eroilor de zi cu zi”.

Reprezentanţii companiei au mers la spitalul de copii OHSU Doernbecher din Portland, Oregon, pentru a-i studia pe cei ce lucrează în sectorul medical. A ţinut cont de provocări, inclusiv orele lungi de stat în picioare, deversările de lichide, precum şi confortul necesar pentru schimburile lungi.

Pantoful este conceput pentriu ca sistemele de amortizare şi tracţiune să lucreze împreună pentru a asigura piciorul în condiţiile din spital. Nike a spus că va face ca pantoful să fie uşor de încălţat cu o mână, are o talpă rezistentă, din cauciuc, cu o talpă care asigură stabilitate chiar şi pe lichid sau apă.

Taguri:
nike,
pantofi,
medici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici