Un producător apreciat de smartphone-uri ieftine şi puternice se pregăteşte să lanseze un televizor inteligent

OnePlus a demonstrat că poate să livreze produse excelente la preţuri accesibile pe piaţa de smartphone-uri, iar acum se îndreaptă către o nouă categorie de produse, transmite Go4it.

2366 afișări
Imaginea articolului Un producător apreciat de smartphone-uri ieftine şi puternice se pregăteşte să lanseze un televizor inteligent

Un producător apreciat de smartphone-uri ieftine şi puternice se pregăteşte să lanseze un televizor inteligent

Probabil că dacă ar fi să presupunem am spune că OnePlus va realiza o tabletă sau un smartwatch, însă Pete Lau, CEO-ul companiei, a declarat într-un interviu pentru Business Insider că următoarea sa ţintă este piaţa Smart TV, oferind şi câteva detalii despre producul pe care compania vrea să îl lanseze.

Lau a dezvăluit că televizoarele inteligente ar trebui să fie mai bine conectate cu alte dispozitive din jur, în special cu smartphone-urile, iar asta doreşte acesta să realizeze cu OnePlus TV. Acesta ar folosi un software care să comunice fără probleme cu un smartphone, putând afişa clipuri, fotografii sau alte tipuri de conţinut imediat, fără timpi de aşteptare sau conexiuni complexe. De asemenea, televizorul ar beneficia de un asistent virtual integrat, însă nu este clar dacă vorbim despre o soluţie proprietară sau un asistend deja existent precum Google Assistant, Alexa, etc.

Citeşte continuarea...

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici