Un proprietar de restaurant a făcut o investiţie surprinzătoare pentru a-şi salva afacerea. Cu ce a dotat localul

  • Mihai Roşcan a investit în terase cu încălzire în pardoseală
  • Terasele sunt adaptate astfel încât să poată funcţiona şi iarna
  • Investiţia unui restaurant a fost de circa 100 de mii de euro
9526 afișări
Imaginea articolului Un proprietar de restaurant a făcut o investiţie surprinzătoare pentru a-şi salva afacerea. Cu ce a dotat localul

Sursa foto: Mediafaxfoto

Uite în ce investesc patronii de restaurane ca să îşi salveze afacerea în era COVID, când pierderile restaurantelor sunt de 60%, conform datelor din Ziarul Financiar. Mihai Roşcan are un restaurant în centrul Capitalei, cu un business în 2019 de aproape 300 de mii de euro. A investit într-o terasă interioară. Aşa ar putea funcţiona chiar dacă autorităţile ar închide restaurantele la interior.

MIHAI ROŞCAN, proprietar restaurant: Este trecută ca terasă în autorizaţia de funcţionare şi am dotat-o inclusiv cu încălzire în pardoseală, ea se retractează toată, tot acoperişul, inclusiv faţada.  Nevoia de a avea o terasă care să ne permită funcţionalitatea restaurantelor chiar şi în această perioadă în care se pare că ne vor închide iar. Investiţia a fost undeva în jurul la 100 de mii de euro.

Teodora, clientă: De când am ieşit din carantină ies cam o dată- de două ori pe săptămână. Îmi place mult ideea de a fi o terasă acoperită. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici